Café Pavlač

Dog friendly kavárna, která má jednu z nejhezčích pavlačových zahrádek na celém Žižkově. Dát si tu můžete skvělou kávu, čerstvé limonády, ale také oběd, nebo večeři. Samozřejmě nechybí ani široká nabídka snídaní, které si můžete objednat po celý den. Ke kavárně také náleží mini galerie 35 m2 a klub.

Kavárna co hledá jméno

Smíchovská kavárna, která vás dostane  svým industriálním interiérem, ale právě také zahrádkou. Okouzlující prostředí vás přenese do téměř nadpozemské atmosféry, kde doslova zapomenete na čas.

Styl & Interiér

Oázu v rušném centru Prahy ve Vodičkově ulici naleznete v kavárně Styl & Interiér. Doporučujeme všem milovníkům designového nábytku, zahrádek a dobré kávy a lehkých obědů.

Monolok

V seznamu nejlepších pražských zahrádek rozhodně nesmí chybět Monolok Cafe. Najdete ho na Vinohradech v Moravské ulici . Pravděpodobně jedna z nejlepších zahrádek pro letní home office. Najdete tu vše, co k práci potřebujete. Dobrou kávu, skvělé dorty, potřebný klid, ale také zásuvky přímo v zahradní části. Je snad potřeba ještě něco víc?