Podle systému feng shui platí, že uklidíte-li si v bytě, je to jako byste si uklidili sami v sobě. A přesně to je ten důvod, proč se věnovat reorganizaci svých šuplíků. Vždyť rovnáním a zpřehledňováním svých skříní rovnáte a zpřehledňujete i svůj život.

Umění v organizaci šatníku je základ pro spokojený život a nalezení vlastního stylu. Nová knížka Petry Šestákové vás provede bezbolestně všemi fázemi. Poradí vám, jak si udělat čistku ve skříni, dodá vám odvahu ke zbavení se věcí, které už dávno nenosíte a tím i získáte radost z každodenní volby oblečení. Vždy stačí udělat jen první krok…

obalka-detox-satniku-jpg_medium

V knížce najdete tipy na organizaci šatníku, nemilosrdnou likvidaci toho, co tam nemá co dělat a jak uklidit to, co už máte. Rady, jak si najít svůj styl, jak nakupovat, kde se inspirovat, co sbalit na víkend nebo na dlouhou dovolenou.

Ač se to nezdá, organizace šatníků, skříní a šuplíků je důležitou součástí života. Knížka je rozdělena několik kapitol a doprovází ji fotografie i obrázky.  Vydalo ji nakladatelství Grada.

Foto: Archiv autorky