V úterý tohoto týdne se do nejnovějších outfitů značky Chanel oblékly skutečné ikony a i blízcí lidé Karla Lagerfelda. Nechyběla múza designéra Cara Delevingne, ani dcera slavného páru Lily Rose Depp, který se na mole objevila zcela poprvé, i když v prvních řadách módních týdnů nechybí nikdy. Další hvězdou se stal zpěvák Pharrell Williams, který neváhal ani na okamžik obléknout i perly věrně patřící ke stylu Chanel.

4

 

Módní přehlídka francouzského domu Chanel je vždy velkou a významnou událostí. V hotelu Ritz se publikum a významní hosté nejen z módní branže posadili ke kulatým stolům a přehlídkové molo se táhlo napříč zimní zahradou, knihovnami, kolem baru i jídelních stolů.

chanel-metiers-d-art-2016-17-paris-cosmopolite-mood-of-the-show-09

Především modelka Cara Delevingne si celou událost skutečně užívala tak, jak je pro její povahu typické. Nechyběly úsměvy, polibky jiných modelek i různé výrazy, kterými jen Cara disponuje.

Chanel Collection des Metiers d'Art 2016/17- Paris Cosmopolite

Kolekce byla inspirována kosmopolitní ženou 30. let. Vlasový styling sázel na ledabylé culíky tzv. ponytail a výrazné ozdoby do vlasů.

1

A kdo nechyběl mezi slavnými? Velkou podporou přehlídkového debutu Lily Rose Depp byla Vanesa Paradis. Prezentaci Karla Lagerfelda si nenechala ujít ani čerstvá módní ikona Willow Smith nebo královský výsost princezna Caroline. Zcela nepřehlédnutelnou byla Geraldine Chaplin nebo vnučka režiséra Ridleyho Scotta Cuba Tornado.

2

Celá kolekce Chanel Pre-Fall 2017 ZDE.

3

Foto: Profimedia.cz; Chanel-news.chanel.com