HUGO je stylovým průkopníkem ve světě módních značek HUGO BOSS. Zastupuje progresivní vzhled, vyhraněný městský postoj a nabízí současné designové trendy v byznysové i volnočasové módě. Dámské i pánské kolekce včetně obuvi a doplňků kladou důraz na sebevědomí a styl svého nositele.

Soňa Skoncová a Dara Rolins

Slavnostního otevření prodejny HUGO se zúčastnila řada českých celebrit. Prodejnu symbolicky otevřely přestřižením pásky zpěvačka Dara Rolins, slovenská country manažerka Premium Fashion Brands Soňa Skoncová a spolumajitelka Premium Fashion Brands, Jana Jusnová. Přípitku a následném okouknutí kolekce se zúčastnili i modelka Kateřina Sokolová, modelka Pavlína Němcová, Česká Miss World Natálie Kotková, Česká Miss 2016 Andrea Bezděková, herečka Nikola Kouklová nebo módní návrhář Lukáš Macháček.

Lukáš Macháček

Nová prodejna v nákupním centru Palladium skvěle doplňuje portfolio značek módní skupiny Premium Fashion Brands, která se specializuje na segment dostupné luxusní módy. Značky BOSS Orange, Geox, Armani Jeans, Trussardi Jeans, Versace Jeans nebo Beltissimo můžete nyní zakoupit i online na e-shopu www.pfb.cz.

Kateřina Sokolová a Dara Rolins

„Jsme rádi, že můžeme českým zákazníkům představit HUGO, která je celosvětově jednou z nejvyhledávanějších módních značek. Do budoucna počítáme s otevřením dalších prodejen HUGO v Praze a pro slovenský trh i do Bratislavy,“ říká Marián Vrtoch, majitel Premium Fashion Brands.

Pavlína Němcová

Nikol Kouklová