Akné

Pokud vás trápí akné, tak věřte, že tu nejrychlejší a zároveň nejefektivnější pomoc najdete právě v lékarně. S běžnými pupínky si skvěle poradí všestranný Sudocrem, který pleť díky vysokému obsahu zinku zklidní a akné zredukuje. Na hloubkové akné vyzkoušejte obyčejný Ichtoxyl, nebo Skinoren.

Zklidnění pleti

Objevila se vám na pleti nepěkná vyrážka? Vyzkoušejte zklidňující obklady. Namočte vatové tampónky, nebo gázu sensitivní micerální vodou Bioderma H2O a nechte je působit alespoň 15 minut. Poté pleť namazejte zklidňujícím krémem Avene Cicalfate. Na drobné jizvičky, podrážděná, nebo zarudlá místa se na lokální použití skvěle hodí zinková a kalciová mast.

Hydratace

Všichni moc dobře víme, že hydratace je alfou a omegou krásné pleti. Nechte si namíchat v lékarně zázrak jménem Unguentum Leniens. Vaše pleť to jisto jistě ocení.

Rty

Stejně tak důležitá je hydratace rtů a to obzvlášť teď v zimě. Na suché a často rozpraskané rty zázračně pomáhá mast Infadolan.

Vlasy, nehty a pleť

Lesklé vlasy, pevné nehty a zářivou pleť nám přinese vyvážený jídelníček obsahující potřebné vitamíny a minerály a vhodné doplňky stravy. Výborně funguje Biosil. Jeho výsledky můžete zporovat již po pár týdnech užívání. Vlasy budou hustější, pevnější a více porostou. Stejně tak nehty a pleť.