Statement accessory

Hit ledvinek už všichni známe. Sock boots nebo sock trainers taky. Ani samotné ponožky jsme na street style fotografiích nemohli ignorovat, ale pojďme jim věnovat trochu více prostoru, zaslouží si to. Ujaly se jich designové labely a ty aktuálně velící, jež millenniálové milují – Gucci, Balenciaga, Off-White nebo Vetements, vytvořily kousky, které prostě chceme.

Jak nosit?

Na tuhle otázku je jednoduchá odpověď: jakkoliv. Jedná se o lehce bizarní doplněk, který stojí na popularitě streetwearu a logománie, což v praxi znamenená uvolněnost a jistou extravaganci. Tak si je klidně vezměte do lodiček, pantoflí i tenisek a ten komfort a styl si nebudete moct vynachválit. Nezapomeňte, že osobitost se cení nejvíce a ještě pro jistotu připomínáme, že posledním sezonám velí myšlenka více je více a komfort především. Enjoy!

Kde sehnat?

Nejvíce trendy modely hledejte už jich zmíněných “it”  značek. Nebojte se ale ani třpytivých kousků či s velkými oky, stále totiž fungují perfektně. A jestli potřebujete pomalejší rozjezd, začněte s klasickými černými silonovými ponožkami v teniskách. Tu lásku ucítíte hned!