Za sedm let své existence přesvědčil Moët & Chandon Ice Impérial o své svůdnosti a našel si mnoho obdivovatelů. Aby příběhy o plážích zalitých sluncem nezůstaly jen u snění, je letos pro české konzumenty připravena soutěž o luxusní dovolenou na Maledivách s Exclusive Tours.

Na sociální síť Instagram stačí nahrát fotografii s lahví Moët & Chandon Ice Impérial či Moët & Chandon Ice Impérial Rosé a označit ji hashtagy #MomentsOnIce a #exclusivetours. Zažijte to na vlastní kůži. Autor fotografie, zachycující nejlepší Moët Ice moment, vyhraje sedmidenní dovolenou all-inclusive v pětihvězdičkovém hotelu Constance Halaveli na Maledivách, kde pití šampaňského dostane rozměr pobytu v ráji na zemi. Soutěž bude probíhat od června do konce léta 2018. Detailní pravidla soutěže budou zveřejněna na www.facebook.com/moetchandoncz. Exclusive Tours plní nejen představy ale i touhy po vysněné dovolené již 10 let. Nic není nemožné. Zažijte to na vlastní kůži.

O Moët & Chandon Ice Impérial

Než společnost Moët & Chandon představila víno Ice Impérial, považovali někteří přidávání kostek ledu do šampaňského za nepředstavitelné. Šampaňský dům Moët & Chandon je však průkopníkem nových trendů, a přinesl tak osvěžující šampaňské víno, které si můžete vychutnat ať už se sluníte u bazénu v Los Angeles s pohupujícími se palmami v pozadí nebo si dopřáváte odpočinek v baru na střešní terase vysoko nad newyorskou čtvrtí Meatpacking District.

Moët & Chandon Ice Impérial nabízí nový a neotřelý požitek ze šampaňského. Bylo navrženo tak, aby si i po přidání kostek ledu uchovalo svou pestrou ovocnou chuť, svůdné aroma a elegantní vyzrálost.

Podle Benoît Goueze, sklepmistra šampaňského domu Moët & Chandon, začíná „dokonalé servírování“ vína Moët & Chandon Ice Impérial vychlazenou sklenicí, do níž nejprve nalijeme šampaňské, abychom poté přidali tři kostky ledu. „Když nejprve nalijete víno Moët Ice Impérial a poté přidáte tři kostky ledu, docílíte lepší perlivosti, a šampaňské tak bude obsahovat více bublinek. Rozdíl jistě poznáte sami,“ říká.

Benoît Gouez dosáhl intenzivní ovocné svěžesti vína Moët Ice Impérial pečlivě zvolenou kombinací odrůd (kupáží), kterou ze 40 až 50 procent tvoří Pinot Noir, z 30 až 40 procent Meunier a z 10 až 20 procent Chardonnay.

„Za vínem Moët & Chandon Ice Impérial stojí jedinečný nápad. Z hlediska zpracování se jedná o pravé šampaňské. Rozdíl spočívá v kombinaci velmi specifických základních vín, která mají velice intenzivní aroma, svou strukturou dovolují vyšší dozáž s ohledem na naředění ledem a přinášejí osvěžující závěr.“ dodává Benoît Gouez.

O Moët & Chandon Ice Impérial Rosé

Šampaňské víno Moët & Chandon Ice Impérial Rosé se vyznačuje energickou růžovou barvou se zlatými odlesky, plným ovocným buketem a chutí, ve které se mísí sladké tóny červeného bobulovitého ovoce, šťavnatých fíků, nektarinky a svůdný náznak grenadiny. Moët & Chandon Ice Impérial Rosé bylo představeno v roce 2016 a jde o první růžové šampaňské na světě, které bylo speciálně vytvořeno k podávání na kostkách ledu.

V kupáži Moët Ice Impérial dominuje odrůda Pinot Noir (45 až 55 procent, z čehož je 10 procent červeného vína), která vínu dodává ostře řezaný a vinný charakter. Odrůda Pinot Meunier tvoří 35 až 45 procent (z čehož je 10 procent červeného vína) dodává vláčnost a plné tělo. A konečně Chardonnay, kterého je jen 5 až 10 procent, přináší jemnou kyselost pro osvěžující závěr.

Moët & Chandon Ice Impérial Rosé má nižší dozáž než Ice Impérial a jeho svůdné aroma je dáno kombinací sladkosti, připomínající bobulovité ovoce, a intenzity. Harmonická rovnováha ovocných chutí a svěžesti vyúsťuje v osvěžující závěr s lahodnými tóny hořce sladkého růžového grapefruitu.

Víno Moët & Chandon Ice Impérial Rosé je preferovanou volbou mezi šampaňskými pro každého, kdo hledá nový, exkluzivní způsob pití šampaňského, možná v trochu uvolněnější atmosféře, ale vždy s elegancí.

O Exclusive Tours

Exclusive Tours plní představy i touhy po vysněné dovolené již 10 let. Na začátku všeho byla představa o službě, která umožní klientům prožívat dokonalé dovolené, které budou sestavené na míru, přesně podle požadavků. Takové, které budou jedinečné. Zkrátka exkluzivní. Pro Exclusive Tours nic není nemožné. Společnost Exclusive Tours si zakládá na osobním přístupu ke svým klientům, kteří kladou důraz na všechny detaily své dovolené.