VAN CLEEF & ARPELS ROSE ROUGE

Růže je momentálně pro své blahodárné účinky v beauty světě velmi oblíbená. Ve vůni Van Cleef & Arpels se královna všech květin objevuje v novém, moderně pojatém holdu. Rose Rouge vznikla pod rukama Juliena Rasquineta, který propojil růžové květy s hedvábnou něhou a chypré, zkomponoval smyslnou a ovocně naladěnou tureckou růži a čistě květinovou růžovou esenci, kterou doplnil vzácnými dřevinami a kakaem.

BVLGARI GOLDEA THE ROMAN NIGHT ABSOLUTE

Klenotnický dům Bvlgari přinesl skvost i do světa vůní. Linií parfémů Goldea vzdává šperkařská legenda hold nejzářivějšímu ze všech kovů, zlatu. Strhující pižmově-chypré parfémová voda je dílem mistra parfuméra Alberta Morillase a evokuje mystický půvab Říma. S intenzivně smyslnou kompozicí černého pižma, hřejivého ovoce, pačuli a jasmínu se otevírá pozvánka do noci zasvěcené zábavě, vášni i nezapomenutelným zážitkům. K dostání exkluzivně v sítích parfumerií Marionnaud.

MARINA DE BOURBON CRISTAL ROYAL PASSION

Princezna Marina de Bourbon představuje svou nejnovější vůni, fascinující a chvějivou, moderní i exotickou, a zejména plnou ženskosti. Orientálně ovocné tóny jsou ukryté ve zdobeném flakonu, který nese znaky rodu de Bourbon. Podlehněte vůní, s níž se budete cítit jako z královského rodu.

 

TRUSSARDI RIFLESSO STREETS OF MILANO

Sběratelská edice oblíbené pánské vůně Riflesso je inspirována moderní legendou v podobě ikonické motorky MV AUGUSTA BRUTALE 800, která zkrátka patří k vyjížďkám nočním Milánem. Celá kompozice vkusně mixuje eleganci a módu. Autorkou orientálně – dřevité kompozice je Véronique Nyberg, jež proslula vášní pro spojování zdánlivě antagonických ingrediencí. K dostání exkluzivně v sítích parfumerií Marionnaud.

DSQUARED2 WOOD FOR HER, FOR HIM

Bratři Dean a Dan Catenovi, kteří společně vedou módní label DSQUARED2 už od 90. let, přináší novou éru parfémů s názvem Wood. A přinesli rovnou variantu pro ženy i pro muže. Dámskou vůni vytvořila parfumérka Marie Salamange a pohrála si se sicilskými mandarinkami, listy maliníku, dále s konvalinkami, magnólií, osmanthusem a jasmínem, v závěru pak rozpoznáte ambrox, cedrové dřevo a bílá dřeva. O pánskou vůni se postarali parfuméři Alberto Morillas a Daphne Bugey a ucítíte v ní nejprve kalábrijský bergamot, mandarinku, sicilský citrón a zázvor, poté vás zahalí aroma kardamomu, lístky fialky a ambrox a nakonec si budete užívat tóny vetiveru a bílého dřeva.