Barevné kontrasty

Modely pro hřejivý začátek příštího roku se z velké části nesly v čistě bílé, ovšem často doplněné hnědou. Ta v celé kolekci naprosto vynikala, což momentálně není u Fendiho moc překvapivé. Dominantní barva se dočkala spousty odstínů a nápadně ji doplnila zářivě oranžová v celých outfitech i na doplňcích. Nejen oranžový, ale i růžový pásek či kabelka se sem tam postaraly o kontrastní akcenty. Mezi škálou beige se pak objevila i lehce nude mint barva nebo temnější khaki.

Trendy jako vedlejší příběh

Label Fendi zůstává věrný eleganci a nesází na streetwear tolik, jako ostatní labely. I tak byly celý rok ulice i eventy všeho druhu plné logománie s dvojitým F. Z aktuálních trendů jsme na mole mohli vidět transparentní plastové materiály, denim, cyklistické šortky i ledvinky v mnoha variantách. Skvěle je vynesly “It” modelky sestry Hadidovy, Kaia Gerber nebo Adwoa Aboah.

Návrat Baguette

Monogram FF byl na modelech jen v decentním stejnobarevném provedení, což byla příjemná změna po vlně výrazných nápisů. Front row se ale postarala o pořádně viditelná loga díky celebritám, jako je Chiara Ferragni s manželem Fedezem či Nicki Minaj. A co můžete uvítat zpátky ve svém šatníku? Slavný Baguette bag! Tak rychle do vintage shopů nebo si v nové kolekci vyberte z několika barevných modelů.