Inteligentní zařízení posouvá kondici pleti na zcela novou úroveň. Jeho unikátní technologie zpevňuje pokožku, tvaruje kontury a dodává pleti mladistvý vzhled. Přístroj BEAR představuje výjimečný 3-minutový „cvičební plán“ s názvem Total Facial Knockout, který se zaměřuje především na lícní kosti, čelo, krk a oblast čelisti. Další čtyři programy jsou pak k dispozici při ručním použití přístroje. Pokud se rozhodnete pro BEAR Mini, v aplikaci FOREO For You najdete již připravený program „Contour Cardio“.

Kombinací mikroproudové a T-sonické pulzace dokáže přístroj FOREO BEAR a BEAR Mini zpevnit pokožku tak, že bude mladistvější a vyhlazenější. Vysílané stimuly zjemňují pleť, T-Sonic pulzy zase uvolňují svalové napětí v obličeji a tím vyhlazují jemné linky a vrásky. BEAR má silnější intentizu mikroproudu, která je vhodná pro celou tvář, zatímco BEAR Mini se zaměřuje především na jemnou oblast pod očima a obočím a kolem úst.

BEAR a BEAR Mini jsou jedinými mikroproudovými pleťovými přístroji na světě, které jsou vybaveny Anti-Shock Systémem – integrovaným systémem, jenž zaručuje maximálně bezpečné a pohodlné ošetření.

 

Hlavní technologie Bear:

 

  • Anti shock systém

Tento jedinečný integrovaný systém automaticky upravuje intenzitu vysílaného mikroproudu podle odolnosti vaší pokožky vůči elektrickým výbojům, čímž blokuje rázy
a zajišťuje tak nejen maximální bezpečnost, ale také lepší výsledky. Inovativní systém BEAR Anti-Shock System™ toho dosáhne díky inteligentním senzorům, které snímají
a měří odolnost pleti vůči výbojům 100x za sekundu. Na základě zjištěných poznatků pak automaticky nastaví sílu mikroproudu tak, aby co nejlépe vyhovovala vaší pokožce.

  • Mikroproud pro zpevnění pleti

 Mikroproudová technologie je díky své nízké intenzitě bezpečným a bezbolestným způsobem, jak zpevnit pokožku a definovat rysy obličeje. Přístroj BEAR dostává energii do pleti prostřednictvím dvou kovových sfér, které jsou tvarované tak, aby pohodlně ošetřily jak větší plochy, tak i jemné linie.

Protože T-Sonic pulzace umožňují lepší absorbci účinných látek, je vhodné používat přístroj BEAR v kombinaci se speciálním sérem. K tomuto účelu je ideální SERUM SERUM SERUM od značky FOREO, které vám pomůže z mikroproudového ošetření vytěžit maximum.

Jak používat Bear:

 

  • Krok 1: Stáhněte si aplikaci FOREO For You pro Android nebo Apple.

 

  • Krok 2: Připojte aplikaci přes Bluetooth. Stisknutím univerzálního tlačítka přístroj BEAR odemkněte
    a zaregistruje ho k prvnímu použití.

 

  • Krok 3: Aplikujte na pleť SERUM SERUM SERUM a jemně ho vmasírujte, dokud se nevstřebá.

 

  • Krok 4: Ručně, nebo pomocí aplikace vyberte vhodný masážní program a poté přístrojem klouzejte po pokožce.

 

Gary Leong, globální ředitel pro travel retail ve společnosti FOREO, vnímá inteligentní přístroj BEAR jako perfektní rozšíření stávajícího portfolia značky FOREO a současně tuto novinku chápe jako její “nejdivočejší” produkt. “Společnost FOREO je celosvětově uznávána jako vůdce v oblasti futuristických čisticích řešení, a to především díky ikonické řadě LUNA. Vysoce nastavenou laťku pak pokořil přístroj UFO, fenomén mezi pleťovými maskami. S řadou BEAR jsme zase převrátili vzhůru nohama vnímání zpevňujících masáží. Našim zákazníkům tak nabízíme domácí pleťový “workout”, díky kterému bude jejich pokožka zdravá, tonizovaná a mladistvá. Mikroproudová technologie činí z přístroje BEAR nástroj krásy, který odvede veškerou práci zatímco vy sedíte, relaxujete a zapojujete jen jeden prst.”

Přístroj FOREO BEAR je k dostání ve fuchsiové barvě, FOREO BEAR Mini je dostupný v perlově růžové a levandulové. Zakoupit je můžete na www.notino.cz, www.douglas.cz, a na www.foreo.com.

CENA:

FOREO BEAR: 7 499 Kč
FOREO BEAR mini: 4 999 Kč