LFW premiéra

Posh Spice z legendární girl power party Spice Girls, matka čtyř dětí, manželka Davida Beckhama a super úspěšná módní návrhářka. Victorii Beckham samozřejmě nemusíme moc představovat, ale proč si neshrnout její životní vrcholy? Elegantní Vicky má za sebou už 10 let existence stejnojmenné značky a oslava byla grandiózní. Svou kolekci poprvé předvedla v rodné Anglii a zároveň se premiérově zúčastnila London Fashion Week.

Veřejnost zahrnuta

Zatímco VIP show zahrnovala celou její rodinu, která si nenechá ujít jedinou příležitost Victorii podpořit, událost se neobešla ani bez významných osobností z oboru, jako je např. Kim Jones, kreativní ředitel Dior Homme. Přehlídka pro jaro a léto 2019 se odehrála v Thaddaeus Ropac Gallery v Dover Street, Victoria si však zaplatila také nejvyšší reklamní LED obrazovku na Picadilly Circus a celou show promítala pro Brity i turisty přímo v centru Londýna.

Girl Power

I přes svůj enormní úspěch u celebrit z řad hereček, zpěvaček i dalších umělkyň je ambiciózní designérka stále nervózní z každé přehlídky. Proto také chtěla výroční přehlídkou vyvýšit ženu. “Kolekce oslavuje ženy, nejen typu Victoria Beckham, ale zkrátka všechny,” vyjádřila návrhářka message jarních modelů plných kontrastů. Jarní modely jsou hlavně o stylovém pohodlí, jež businesswoman a matka čtyř dětí potřebuje. Očekávejte trendy v podobě červené barvy, síťoviny, sak, slip šatů i topů, midi a maxi délek, proužků i květin – v podání noblesní Victorie. K uvolněné super chic kolekci můžeme jen gratulovat.

Hold Marcu Jacobsovi

Jak už bylo jasné z opulentního veřejného live streamu, Victoria nezapomíná ani na své fanoušky. Proto se po přehlídce konal meet and greet v jejím butiku, kde podepisovala trička z limitované výroční edice. Ústředním motivem se stala sama Victoria v obrovské nákupní tašce, čímž odkazovala na obdivovanou kampaň Marca Jacobse, který ji v idee nadšeně podpořil. Kdo by nemiloval Victorii?