H&M online obchod nabízí stejné kolekce na internetu jako ve svých kamenných obchodech a poskytne zákazníkům širokou škálu oblečení a doplňků včetně dámské, pánské, mladistvé a kompletní dětské kolekce. Během celého roku zde budou také produkty, které budou dostupné “pouze online”.

H&M online obchod bude obsahovat i kolekci H&M Home, přinášející H&M módní a zábavný cit do interiéru se sezónním výběrem produktů pro každý pokoj ve vašem bytě nebo domě. Ručníky, povlečení, závěsy a další textilie a doplňky do domácnosti ve stylových barvách a potiscích bude možné koupit online. S příchodem online nákupů budou mít nyní čeští zákazníci okamžitý přístup ke stylovým dekoracím do domácnosti za nejlepší cenu.

8075_LB_104

“Jsme nadšeni ze spuštění online nakupování v České republice” říká Ralf Wein, Country Manažer pro H&M. “Tento významný milník plně završuje víceúčelovou nabídku H&M. Spolu s více než 40 prodejnami budou mít naši čeští zákazníci 24 hodinový přístup k naší nejlepší módě a kolekci bytových doplňků prostřednictvím svých počítačů, chytrých telefonů a tabletů kdekoli v České republice,” řekl Ralf Wein.

8075_LB_201

Jako oslavu spuštění internetového nakupování má pro vás H&M skvělé nabídky po celý březen, vybrané kousky od 149 Kč a dopravu zdarma až do 19. dubna 2015.

Online nákupy na hm.com dovršují zážitek z nakupování. Zákazníci si mohou prohlédnout nejnovější kolekce, nalézt inspiraci v sekci “H&M Life”, přihlásit se k odběru módních novinek pro exkluzivní předpremiéry a nabídky a být v kontaktu jak s H&M, tak i s dalšími zákazníky v rámci sociálních médií. Vše, co zákazníci milují na H&M, bude nyní dostupné kliknutím tlačítka kdekoli po České republice.

8075_LB_101Foto: Archiv firem