Najít herečku, která by se alespoň z několika procent podobala mladinké Sarah Jessice Parker se producentům seriálu, pravda, příliš nepovedlo, a do role obsadili kudrnatou a upištěnou AnnuSophii Rob. Mnohem lepší výběr ovšem následoval s představitelkou aktuálně dvacetileté Samanthy Jones, kterou nově ztvárňuje herečka Lindsey Gort.

Lindsey se sice produkci ještě před rokem nelíbila a dokonce ji dvakrát odmítli s tím, že hledají zvučnější jméno. Poté jí ovšem jednoho dne zazvonil telefon, nabídku s radostí přijala a dobře udělala. V seriálu totiž vypadá jako mladší dvojče Samanthy, má dokonce její typický tón hlasu, obdobné blond vlasy a tvar obličeje, oproti ostatním ženským představitelkám se také odvážněji obléká.

Je zajímavé vidět Sam, optimistku, pro kterou je každý den novým dobrodružstvím v úplně jiné roli. Jako dvacetiletou slečnu, která zatím nenosí na předloktí Birkin kabelku a netráví většinu dní tvrdou prací a během večerů neloví muže. Přesto, že přes noc pracuje jako barmanka a nemá kde bydlet, její styl vás určitě nadchne a s jistotou v něm najdete základy Samanthy, kterou všichni již dlouhou dobu známe.

Foto: Pinterest