Oblek či jiný two piece set

Oblek má přednost, ale devadesátkové soupravy z jakéhokoliv materiálu od denimu k šusťáku rovněž velmi dobře funguje. Plánujete nákup obleku? Zvolte trendy kostku či klasické pruhy. Jestli přemýšlíte, co k němu obout, aby se hodil i na casual příležitosti, zkuste bizarní hit – žabky!

 

Žlutá od hlavy až k patě

Ano, opět žádný objev. Žlutá i obleky jsou aktuálně tak dominantními trendy, že zkrátka budou vládnout i v další sezoně. Intenzita se dokonce i zvyšuje. Žlutá od hlavy head-to-toe včetně šátku a žlutých brýlí? Ideální varianta. Bez váhání však žlutou dolaďte i jinými křiklavými odstíny.

 

Rybářská síť

Další důkaz síly 90. let. Síťovina je opět v kurzu! Noste ji jako šaty až na zem, přes spodní prádlo, a jste-li odvážné a lehce skandální, nepotřebujete pod ni nic. Klidně si však černou, bílou i zlatavou či jinak třpytivou síťovinu oblékněte přes oversize basic tričko. Trend pokračuje i v dalších fashion week destinacích, skvělou inspirace najdete i u Burberry.

 

Batikované cokoliv

Pro někoho už je to neustálé omílání devadesátek otravné, ale nedá se svítit, trendy se jimi prostě řídí. Tak se vraťte do dětství a vytvořte si batikovaný top, šaty nebo mikinu. Zatoužíte-li po ultimátním trendy modelu, nabatikujte si sako. Co se kombinací týče, je to stejné, jako se žlutou, rozhodně se nemusíte držet jen jednoho kousku v outfitu.

 

Šátky na hlavě

My si stejně myslíme, že i za tímto hitem stojí 90. léta, v nichž patřily všemožné kšiltovky a šátky k nejoblíbenějším doplňkům. Elegantnější variantu reprezentují právě šátky. Teď už víte, co udělat s příštím bad hair day. Ať už dáte přednost eleganci, romantickému looku nebo street stylu, vybraní návrháři vám pomůžou vybrat.