Taková událost vyžaduje důkladnou přípravu a správný výběr garderóby, účesu i líčení. Podcenit se nesmí ani nejmenší detail, který by v záři blesků fotoaparátů mohl způsobit nějaké to faux pas. Ples tradičně pořádá šéfredaktorka amerického vydání magazínu Vogue Anna Wintour. Tématem letošního ročníku se stala móda ve věku techniky, velmi netradiční pro železnou módní lady, která neuznává ani selfie. Nicméně slavní se svými dvorními návrháři to vzali vážně a oblékli se především do lesku. Kdo tedy zazářil a dostal se do hledáčku světových módních médií?

Karolína Kurková oblékla překrásnou róbu Marchesa, ve které byla zcela nepřehlédnutelná.

Elle Fanning vsadila na současný trend šatů připomínající negližé značky Thakoon. To vše doladila šperky Tiffany & Co..

Bývalá nebo snad stále současná topmodelka Cindy Crawford vsadila na mimořádně ostrý lesk připomínající dobu techniky od značky Balmain.

Beyoncé naprosto všechny ohromila. Tato zpěvačka je čím dál tím krásnější. V šatech od Givenchy vynikla i její jemnost a díky líčení rovněž pronikavý pohled.

beyonce givenchy

Adriana Lima nás nadchla asi nejvíce. Její model od Giambattista Valli splňoval naprosto vše, co téma i módní styl vyžaduje.

Rosie Huntington-Whiteley se držela naprosté jednoduchosti a elegance od Ralpha Laurena.

Karlie Kloss rovněž vsadila na sněhově bílou, avšak šaty Brandon Maxwell měly v sobě navíc hravost a odhalily perfektní postavu modelky.

Další úchvatný model oblékla Blake Lively, kterou pro ni vytvořil návrhář Christopher Bailey z módního domu Burberry.

blake lively burberry

Těhulky Emily Blunt a Olivia Wilde se v davu slavných rozhodně neztratily nejen díky svým bříškům, ale rovněž šatům z dílny Michaela Korse.

emily blunt a olivia wilde michael kors

Módní ples bez značky Gucci v čele s návrhářem Alessandrem Michele by nebyl úplný. Hned tři slavné tváře oblékly šaty tohoto génia a to Dakota Johnson, Florence Welch, Charlotte Casiraghi.

dakota johnson florence welch charlotte casiraghi gucci

Kate Bosworth připomínala porcelánovou panenku v šatech Dolce&Gabbana.

kate-bosworth dolce gabbana

Dcera slavného dua Johnnyho Deppa a Vanessy Paradis Rose zůstala věrná francouzské ikoně Chanel.

lily-rose-depp chanel

Oscarová herečka Lupita Nyongo se rovněž leskla mezi všemi v zeleném odstínu šatů Calvin Klein a ověnčena šperky Tiffany & Co..

lupita-nyongo calvin klein tiffany

Foto: Facebook.com; Vogue.com; Getty Images