Zde najdete lifestylové střípky, které jsme pro vás připravili.

Spolehlivé, silné i nenápadné

Stále více dospělých uživatelů nikotinových výrobků se v Česku rozhodlo dát vale tradičním formám jeho konzumace například v podobě cigaret a přešlo na moderní formu užívání, kterou představují nikotinové sáčky. Značka VELO, která patří na českém trhu k nejprodávanějším, představila další varianty této alternativy, například VELO Creamy Coffee ve dvou intenzitách – jako klasický sáček VELO s extra silnou příchutí X-Strong a jako menší a jemnější VELO mini se střední silou. Obě varianty mají oblíbenou kávovou příchuť. Produkty neobsahují tabák, jsou bez kouře a bez zápachu a lze je používat tam, kde je kouření společensky nevhodné, jako v dopravě, kině či na pracovišti. Více na www.govelo.cz.

VELO

Foto: VELO

Růžová síla

Vůně LIU JO Lovers Jo je extrémně ženská, okouzlující a troufalá, současně však neformální, sebevědomá. Glam-chic módní parfém s dotekem italské hrdosti, díky níž je její nositelka jedinečná, přitažlivější a veselejší ve šťavnatých ovocných tónech spojených v kvetoucím, slunečném a mladém akordu. Značka Liu Jo miluje ženský smyslný a zářící styl, její produkty jsou vždy funkční, v prémiové kvalitě a vhodné pro každou příležitost. Liu Jo Eau de Toilette, 50 ml koupíte za 890 korun.

vůně

Foto: Liu Jo

Tekuté zlato z Panamy

Harmonická směs panamských dvanáctiletých rumů poctivě zrála v sudech z amerického bílého dubu, ve kterých předtím odpočíval bourbon. Tak se zrodil výjimečný a prvotřídní rum Abuelo Añejo 12, který vyniká dokonale vyladěnou a delikátní chutí s tóny vanilky, tabáku, čokolády, kouře a sušeného ovoce. Ve vůni ucítíte také jemné aroma lahodného kakaa, dřeva, ořechů a švestek a oko potěší temně jantarová barva. Nejlépe si jej vychutnáte samotný, případně na ledu, ale skvěle chutná i jako součást prémiových míchaných drinků. Koupit ho můžete na www.bartidashop.cz za 839 korun.

Autor: Petra Vorelová