Regenerace. Důležité slovo, které hraje velkou roli při péči o vaši pleť. Nejlépe je pleti v noci, kdy odpočívá a má tak v klidu možnost si vzít z krémů nejvíc potřebných živin. Regenerační noční krém je tedy skoro až povinnost mít na nočním stolku. Přinášíme vám několik osvědčených tipů, které vaši unavenou pleť nenechají ve štychu.

Značka Le Chaton je sázkou na jistotu. Noční regenerační krém s růžovým olejem zvyšuje jemnost a jas pleti, posiluje její pružnost a pevnost a pomáhá omezovat vzniku vrásek.

nocni-regenreacni-krem-s-ruzovym-olejem_Le Chaton

Regenerační noční krém od La Chèvre obsahuje vitamíny A a E, kteří pleť chrání před předčasným stárnutím, regenerují ji, zklidňují a zvláčňují. Je určen pro noční ošetření citlivé, zvláště suché a zralé pleti.

regeneracni-nocni-krem

Vyživit pleť můžete například i pleťovou maskaóu Calmé M od Le Chaton.Účinné, aktivní látky zvyšují detoxifikaci pleti, omezují zčervenání, pocity svědění a pálení a chrání DNA před poškozením.

calme-M

Praktickým pomocníkem pro rychlou péči o rty a vysušená či podrážděná místa na pokožce je pak Pleťový balzám s vůní, který se skvěle hodí do kabelky nebo třeba na hory a používat ho mohou i děti.

pletovy-balzam-s-vuni

Foto: Archiv, Pinterest.com