Samotný hotel, kde party probíhala je plný tajemství. Spletité chodby, zatáčky a zrcadla nás několik minut vedli k cíli. Hotel Alchymist Grand Hotel and Spa sídlí v samém centru Prahy, v původním Domě u Ježíška, která se nachází u vrchní části ulice Tržiště a proslavila se také tím, že v ní žil po svém příjezdu do Prahy v letech 1823 až 1825 mladý František Palacký.  Dnes je hotel Alchymist velmi vyhledávaný turisty nejen díky skvělým službám a kuchyni, ale také díky lázním Ecsotica, jejichž relaxační a hýčkající procedury Vás dostanou.

Strašidelný welcome drink, masky a škrabošky pro každého hosta i originální Haloween catering pod vedením šéfkuchaře Tomáše Sysla, to vše byl jen začátek báječného večera. V průběhu party proběhla módní přehlídka butiku Obsession, multibrandového obchodu sídlícího v samém centru Prahy, který do Prahy přivezl speciální kolekce značek jako Nina Ricci, Emilio Pucci či Oscar de la Renta. Modelky oděné do večerních rób byly skryty za škraboškou a nejen to přehlídce dodávalo dramatičnosti a nádechu luxusu. K vidění a vyzkoušení  byly ten večer také perlové šperky Akoya pearl, broušené sklo Moser, hosty odvezla značka BMW. Velmi milým a krásným zkrášlením večera byla zpěvačka Victoria, která zazpívala několik písní z chystaného alba, které vyjde v prosinci tohoto roku.

Haloween party v Hotelu Alchymist Grand Hotel and Spa si nenechali ujít také známé osobnosti a velmi zajímavé ženy. V průběhu večera jsem potkala například paní Miladu Karasovou, zakladatelku modelingové agentury Czechoslovak models, majitelku multibrandového obchodu Obsession Moniku Ferby i Veroniku Matušú – marketingovou ředitelku Beltissimo.

Vím, že ten večer se konalo jistě víc party a večírků na téma Haloween, je mi ale jasné, že jsme se staly hosty krásné události, která svým tématem sice mohla připomínat klišé, ale její úroveň, průběh a velmi milí hosté nám dali prožít velmi příjemný večer. Abychom Vám představili zajímavé hosty celé party, budeme se samostatně věnovat příběhům a novinkám jednotlivých značek v několika dalších článcích.