Showroom značky Hermés se nachází v úplném centru města v úplně posledním patře kancelářské budovy. Ve velkém proskleném prostoru máte výhled na typické pařížské střechy a zahlédnout jde i Eiffelovku.

V showroomu se prezentovala poslední kolekce Ready-to-Wear. Christophe Lemaire ji představil v l’Orangerie Férou – krásných prostorách Lucemburských zahrad. Z celé kolekce byl cítit teplý africký vítr, jednotlivé modely přecházely v odstínech od světlé po tmavou a naopak a vytvářely tak dojem přechodu ze stínů do světla.

Propracované detaily daly vyniknout materiálům, ze kterých se na mole objevila jemná kůže, šaty z hedvábí, bavlněná džínovina či letní kašmír.

Mimo kolekce, která se v showroomu promítala také na plátně, je možnost vidět v prostorách také neuvěřitelné množství doplňků, kabelek i šperků a své zastoupení tu mají také bytové doplňky, dětská kolekce i tradiční doplňky na koně.

Vše je perfektně barevně sladěno, pro Hermés typické šátky povlávají na štendru, šperky a hodinky jsou vyskládány precizně pod sklem vitríny a kabelky na vás shlížejí z polic. Vše je samozřejmě možné si prohlédnout do detailu a dostat podrobné informace k jednotlivým kusům kolekcí.

Portfolio značky Hermés je velmi rozsáhlé, jak u oblečení, tak ve špercích i kabelkách a mě osobně překvapilo, jak široké spektrum bytových doplňkům tato luxusní značka nabízí.

Premiérová kolekce nové kreativní ředitelky Nadège Vanhee-Cybulski se bude prezentovat v březnu příštího roku a všichni jsou velmi zvědaví, jak obohatí tato dáma značku Hermés v jejím portfoliu.

Foto: Kamila Písaříková