Styl bloggerky Maegan Tintari z Los Angeles je sice zajímavý, ovšem mnohem zajímavější je její životní příběh. Přesto, že je jí lehce přes třicet, stihla v životě vyzkoušet celou řadu zaměstnání. Hrála v reklamě pro Burger King a Secret Deodorant, poté zpívala, točila se kolem kosmetiky, podlehla šicímu stroji a vytvářela své vlastní modely.

V roce 2007 založila vlastní, ekologicky orientovanou firmu, s čímž přišel nápad na založení blogu a pravidelném informování společnosti o této problematice. O několik měsíců ale Maegan zjistila, že je pravděpodobně těhotná a založila další blog s jednoduchým názvem „Baby“.

Těhotná sice nakonec nebyla, u blogování ale zůstala. Vytvořila kreativní blog s názvem Love Maegan (název, který používala jako podpis kreseb ve svém tehdejším zaměstnání webové grafičky), a zaplnila jej módou, interiérovým decorem a DIY nápady. Rubriku vaření u ní ovšem nehledejte, Maegan jej nemá ráda stejně jako politiku.

Bude to již pět let, co se Maegan společně se svým manželem snaží o miminko a o této problematice na blogu často hovoří. Tvrdí, že je to hlavně blog, díky kterému mohla realizovat všechny své myšlenky a touhy, našla sebe samotnou v době, kdy si myslela, že je naprosto ztracená.

Hlavně kvůli ženám se stejným či podobným problémem v oblasti neplodnosti mnohem častěji píše o svém manželství, záchvatech úzkosti i agorafobii, a to velice otevřeně, což její čtenáři velice oceňují. Její blog se tak stává nejen zdrojem inspirace, ale také motivace a víry, že všechno jednou dobře dopadne.

Foto: Pinterest