K nejznámějším módním blogům v Česku, které fungují pod vedením dvou módních nadšenkyň patří rozhodně web The Czech Chicks a A Cup Of Style. Hanka, Veronika, Nicole i Lucka využívají svého kamarádství (či sesterství) k lepší konzistenci a proměnlivosti blogových příspěvků a jsou tak pro cílové publikum leckdy mnohem zajímavější, jelikož přinášejí rozdílné názory a styl.

Pak ovšem existují páry, které sice blogují každý sám za sebe, ale ve své zálibě by se jeden bez druhého těžko obešli. Jeden z těchto párů tvoří tmavovláska Betty Autier, o které si blíže povíme ve čtvrtek a její přítel a nadaný fotograf v jednom Mathieu LeBreton. Jsou to právě fotografie, které z Betty udělaly jednu z nejúspěšnějších bloggerek na světě.

Blogovat v páru nepřináší pouze zábavu či více nápadů, ale především lepší zacházení s časem, které si mohou dva lidé snáze rozdělit. Ať už se jedná o vyřizování emailů, správu sociálních sítí, psaní článků, úpravu fotek či editování příspěvků.

Dva další úspěšné páry se podělily o své nejlepší tipy v této oblasti. Sestry Sally a Molly z blogu A Piece Of Toast hovoří o důležitosti upřímnosti, důvěry a především time managementu, který jste ochotni blogu obětovat. Jednotlivé úkoly by měly být rozděleny stejným dílem. Dustin a Anthony, sdílející jeden obrovský šatník, vyzdvihují důležitost společného cíle. Mít neustále na paměti, proč jste se rozhodli blogovat a hlavně to dělat s důvtipem. Běžná nedorozumění, která přijdou časem na řadu, zahánějí pomocí vřelého objetí a sušenek.

Nespornou výhodou také zůstává pojetí módy, které často na jednom místě nabízí dvě naprosto odlišné perspektivy. Pokud tedy blogování stále zvažujete a sami si na něj netroufáte, zvažte vyhlášení pátrání po vhodném parťákovi. Za zkoušku přeci nic nedáte.

Hanka a Veronika

Hanka a Veronika

Foto: Soukromý archiv; Pinterest.com