The Coveteur je projektem, který vás zavede do domovů a šatníků těch největších módních ikon. Snaží se prozkoumat jejich styl, přiblížit jejich život mnoha svým čtenářům. Nabízí nádherné fotografie, aktuální informace, a proto se stal jedním z nejúspěšnějších novodobých projektů zajímajících se o design.

A nebylo to jen takové video, které bylo na stránkách s novým designem zveřejněno. Právě malé děti v něm reprezentovaly největší hybatele módní scény, ikony, které se drží v popředí. K vidění je mini dýdžejka Leigh Lezark, originální a všudypřítomná Anna Dello Russo, Kimye, která vznikla spojením jmen páru Kanye West a Kim Kardashian.

Samozřejmě nechybí ani nejvlivnější návrhář současnosti Karl Lagerfeld se svým francouzským přízvukem a bílým kotětem. Co na tom, že je to evidentní hračka. Dále v něm uvidíte tweetující módní bloggery Susie Bubble, BryanBoye a Man Repeller. Nezapomnělo se ani na světově známou stylistku a šperkařku Rachel Zoe, fotografa pouliční módy Tommyho Tona nebo hudební hvězdu Justina Biebera. Nebojte, nechyběla ani Anna Wintour v kožichu za pracovním stolem zasypaným barevnými pastelkami.

Je až neuvěřitelné s jakou profesionalitou se tyto děti chopily své funkce, fotografování a přípravu videa zvládly na jedničku, o čemž se můžete sami přesvědčit pod článkem. Erin Kleinberg, prezidentka a kreativní ředitelka The Coveteur očividně ví, jak své fanoušky chytit do pasti.

 

Foto: designyoutrust.com