Kalendář zrovna ukazuje datum 31. březen 2008 a mladé děvče s velkými ambicemi zrovna zakládá svůj první blog pod názvem Style Rookie. Netuší, že je to právě blog, který jí otevře dveře americkému snu. Obléká si velké kabáty, nosí klobouky, na značkách si nepotrpí a hádali byste jí mnohem více než pouhých dvanáct let. Děti kolem ní jezdí na kole, hrají hry a Tavi? Tak ta si zkouší různé střihy oblečení, ve vlasech nosí čelenky s obrovskými květinami, obdivuje Marca Jacobse a Vivienne Westwood. Tímto se rozhodně liší od svých vrstevníků.

V rychlosti se dostává do povědomí a následně je jí nabídnuta spolupráce s londýnskou značkou Borders&Frontiers – Tavi navrhne svoji první kolekci triček. Ve stejném roce se objevuje na obálce magazínu Pop, v časopise Teen Vogue a v lednu 2010 dokonce ve francouzské verzi Vogue. Je zvána na přehlídky po celém světě, stává se múzou pro návrháře v Tokiu.

V dalších letech se objevuje v několika televizních show, dělá interview pro CBS či BBC online. V patnácti zakládá webovou stránku Rookie Magazine, jejíž cílovou skupinou jsou náctileté slečny, které chtějí mít přehled o všem, co se právě nosí. Najdete tu články o body image, sebeúctě a sebevědomí. V prvních šesti dnech se návštěvnost tohoto webu dostala přes úctyhodnou hranici jednoho milionu.

Přispívá do Harper´s Bazaar, Jezebel a Pop. Je úspěšná, její názor respektují ty největší ikony módního průmyslu. Letos v březnu se dokonce aktivně účastnila konference TEDxTeen, kde mluvila na téma reprezentace žen v moderní kultuře. Touží se stát stylistkou a baví ji i fotografování. Lady Gaga o ní loni prohlásila, že je „budoucností žurnalistiky“.

A co dělá Tavi právě teď? Vydává svoji první knihu s názvem Rookie Yearbook One. Knihu plnou článků, interview, foto editorialů a ilustrací. Kolem toho všeho se totiž život této mladé slečny právě točí.

Foto: facebook.com