Jaro je symbolem života, štěstí a úsměvných tváří. To vše má britská herečka a nyní i módní ikona Emma Watson.  Emma se narodila v kosmopolitní Paříži a díky své úchvatné kariéře prožila život již ve čtyřech koutech světa. Vyrostla sice v Oxfordu, ale za svůj domov jednoznačně považuje Londýn. Vzdělání se rozhodla ukončit na Brown University, jež patří mezi prestižní skupinu univerzit Ivy League ve Spojených státech.  Hereččin filmový záběr z posledních let není vyhraněný – ke konci loňského roku si zahrála vedlejší roli ve snímku Simona Curtise Můj týden s Marylin (My Week with Marilyn), který získal řadu ocenění. Brzy bude také k vidění v hlavní roli jako Sam v již netrpělivě očekávané adaptaci The Perks of Being a Wallflower ztvárňující léta dospívání režiséra Stephena Chbosky.

V roce 2013 se Emma chystá zahrát si v hlavní roli ve snímku o chamtivosti LA The Bling Ring americké režisérky Sofia Coppola. Následně ji uvidíme v epickém příběhu o boji a útěku režiséra Darrena Aronofského nominovaného na Oskara.

Emma Watson je velmi úspěšná, krásná, cílevědomá žena s vytříbeným stylem, která je lidem stále na očích. Splňuje tedy zcela vše, co musí tvář tak velkolepé a světově uznávané značky mít.

Foto: PR firem