Úspěšná americká herečka Gwyneth Paltrow uvedla na trh svou novou v pořadí již druhou knihu. Tentokrát se jedná o moderní kuchařku s názvem “It´s all good”. Gwyneth před časem překonala hned několik zdravotních problémů a rozhodla se změnit od základu svůj životní styl a hlavně jídelníček. O nové recepty se s vámi rozhodla podělit, ale dejte pozor. Nejedná se o klasické dietní recepty, nýbrž o styl stravování založený na tzv. eleminační dietě, kterou  lidé vždy požadovali spíše za zdravotní doplněk. Gwyneth tuto dietu představuje jako nový způsob života nezávislý na vašich zdravotních problémech. Na svou autogramiádu si Gwyneth Paltrow vyrazila v outfitu z dílny své blízké kamarádky Stelly McCartney.

Gwyneth Paltrow

 

I další zpráva se týká knihy. Jistě všichni stále máme v paměti knihu “Ďábel nosí Prada”, kterou napsala Lauren Weisberger, bývalá sekretářka věhlasné šéfredaktorky Anny Wintour. 20.6. spatří světlo světa pokračování s názvem “Revenge wears Prada” (předpokládaný český překlad “Pomsta nosí Prada”, ve kterém se cesty Andy a Mirandy Priestly opět propojí a jistě o velký třesk nebude nouze. Svět již zná obal knihy a nyní ten svůj představila Velká Británie, která si pro tamní knižní trh navrhla jinou. Asi není pochyb, že zanedlouho po vydání bude Meryl Streep znovu požádána o natočení i filmové adaptace.

Obal knihy Revenge wears Prada

Není žádnou velkou novinkou, že slavné módní značky se v poslední době rády zapojují do příprav sportovců na Olympijské hry.  Ta poslední letní byla přímo plejádou módních tvůrců a to i včetně závěrečného oficiálního zakončení, kde se na stadionu konala i módní přehlídka předních britských návrhářů jako například Vivienne Westwood. A ani módní řetězce nechtějí zůstat stát opodál a spěchají se zapojit do Zimních Olympijských her v Sochi, které se konají již na počátku příštího roku. Mezi prvními je švédský módní řetězec H&M, který oblékne nejen švédské olympioniky, ale i paralympioniky. Vzhledem k tomu, že Švédi patří v zimních sportech mezi světovou špičku, je jasné, že i oblečení H&M bude vidět na každém kroku i stupních vítězů. Co více si přát pro patřičnou publicitu, kterou si jistě tato značka opět připíše na své konto a zařadí se tak do řady takových jmen jakými jsou například Armani, Stella McCartney, Prada či Gucci.

Ukázka řady modelů pro švédské olympioniky

V tuto chvíli máme  možnost obdivovat jarní a letní kampaně snad na každém kroku. V jedné z nich zazářila česká topmodelka Karolina Kurková, která se stala tváří značky Roberto Cavalli. Zákulisí vzniku této kampaně si můžete prohlédnout již tuto sobotu, kdy vás čeká video ukazující přípravy, líčení i dobrou náladu, se kterou všichni přítomní fotografie vytvářeli. Fotoaparát vzal do svých rukou Giampaolo Sgura a zachytil dokonalou tvář české modelky, kterou vizážisté doladili o bronzovou pleť pomocí sprejů a nikoli dlouhodobého pobytu na nezdravém slunci.

Karolina Kurkova tváří kampaně Roberto Cavalli

Německá herečka, dříve úspěšná modelka, Diane Kruger přijala nabídku na to, stát se tváří kosmetické řady francouzské značky Chanel, jejíž je nyní ambasadorkou. Její přirozená krása a elegance nenechává nikoho na pochybách, že výsledek spolupráce těchto dvou ikon bude prvotřídní a ohromující.

Diane Kruger novou tváří kosmetické řady Chanel

I další česká topmodelka sklízí jeden úspěch za druhým ve světovém modelingu. Touto krásnou dámou není nikdo jiný než Petra Němcová, která oblékla modely z jarní kolekce značky Civerné a nafotila reklamní kampaň. Spolupráce není založena jen na kráse české modelky, ale rovněž na úzké podpoře nadace Petry Němcové “The Happy Hearts Fund” zástupci Civerné. Vždy je ušlechtilé spojit příjemné s užitečným, navíc když z toho vyjdou obrázky, nad kterými se tají dech.

Petra Němcová tváří značky Civerné

 

Foto: Archiv firem, Facebook.com, Pinterest.com