H&M nám již nabídlo zahledět se a dokonce koupit kousek od značky Versace, od módního boha Karla Lagerfelda, Roberta Cavalliho, Stelly McCartney nebo naposledy Maison Martin Margiela. Bylo tedy jasné, že ani letošní podzim nebude ochuzen o další takovouto exkluzivní kolekci.

Tentokrát se 14. listopadu objeví v prodejnách H&M po celém světě exkluzivní kolekce francouzské módní návrhářky Isabel Marant. Ano, Isabel Marant se cítí být typickou Francouzskou a svou inspiraci hledá především v hlavním městě Francie i módy jako takové Paříži. “Isabel má mimožádný cit pro etnický detail a talent přesně odhadnout, co ženy touží nosit”, říká o této návrhářce Margareta van den Bosch, kreativní poradkyně H&M.

Isabel Marant představila svou první kolekci v roce 1994. Její typický styl představuje kolekce bot alá rock ´n´roll a oblečení inspirované nenapodobitelným “šmrncem” ležérních, ale vždy dokonalých Pařížanek.

Isabel Marant díky spolupráci s H&M představí svou debutanskou pánskou kolekci. Dámy vy se nemáte čeho bát, ta dámská rozhodně chybět nebude.

Máme se tedy opět na co těšit, jelikož styl a vkus Francouzek je v Čechách extrémně zapotřebí.

My vám už nyní necháme nahlédnout do podzimní kolekce Fall 2013, kterou Isabel Marant představila začátkem března v Paříži. Uvidíme, zda ta pro H&M bude podobná. Minimálně si zatím můžete utvořit představu, zda bude stát za to si tu frontu 14.11. ihned od rána vystát.

Foto: WWD; H&M