Celou kampaň opět nafotila slavná Annie Leibovitz. A kdo jí tedy pózoval? Stále krásná britská herečka Emma Thompson, charizmatická skotská legenda Annie Lennox, zpěvačka a herečka Rita Ora, která je v hledáčku módních fotografů velmi často.  Nechybí ani čokoládová kráska a topmodelka Alek Wek či zástupkyně aristokracie baronka Doreen Lawrence, rovněž agitátorka a politička. Tuto výjimečnou čtveřici doplňuje ředitelka Fashion East, návrhářka a módní guru Lulu Kennedy, známá šéfkuchařka a spisovatelka Rachel Khoo a stavební inženýrka a advokátka pro technické podpory Roma Agrawal.

Kampaň nese název “Leading Ladies”. Tento název jasně poodhaluje, proč padlo rozhodnutí právě na výše jmenované ženy. Všechny jsou symbolem svého oboru. Všechny dosáhly již velkých úspěchů a ještě neřekly poslední slovo. Měly by být inspirací nám všem a na to módní řetězec Marks&Spencer rozhodně sází. “Naše kampaň je oslavou stylu a úspěchu,” dodal Patrick Bousquet-Chavanne, výkonný marketingový ředitel M&S. “Tyto dynamické dámy reprezentují Velkou Británii v tom nejlepším slova smyslu. Naše značka oslovuje všechny ženy jakéhokoli věku či profese. Jsme hrdí, že právě tyto ženy souhlasily a staly se naší součástí,” doplnil svá slova Patrick.

Celá kampaň obsahuje dohromady 4 vizuály, které byly foceny na pláži blízko vesnice Camber ve východním Sussexu a v oblasti Cotswolds v jižní Anglii.

Foto: Archiv firem