Napadlo by vás, že stejně tak existuje i festival módy, který pořádá nejznámější módní časopis na světě, Vogue? Jeho letošní ročník na sebe již nenechá dlouho čekat. Uskuteční se ve dvou dnech, 27. – 28. dubna, kde jinde než v samotném centru Londýna.

Jedná se o unikátní akci, jíž se účastní návrháři, fotografové, celebrity, modelky i známí módní redaktoři. Tito odborníci ve svém řemeslu, se budou snažit říci více o svých nasbíraných pracovních zkušenostech i osobním životě. To všechno právě díky rozhovorům, panelovým diskuzím a workshopům.

Letošního Vogue festivalu se účastní např. taková návrhářská esa jako je Alber Elbaz, Victoria Beckham, Christopher Kane, Michael Kors nebo Donatella Versace. Nebudou chybět ani úspěšné modelky Alexa Chung či Cara Delevigne, extravagantní a vždy překvapující Anna Dello Russo, světoznámý módní fotograf Mario Testino.

Ale to pořád ještě není všechno. Součástí některých vstupenek jsou i tzv. makeovers neboli proměny. Jedná se tak o jedinečnou příležitost, kdy si budete moci nechat vytvořit perfektní rty pokryté krystaly, jež se objevily na poslední Dior přehlídce. Šikovné ruce pod křídly značky Yves Saint Laurent vám zase vykouzlí jedinečné kouřové líčení. Nezapomene se ani na milovnice rošťáckých účesů, vytvářet se budou přesně takové, jež byly k vidění během podzimního týdne módy.

Foto: Facebook.com