Ve včerejším článku jsme vám blíže nastínili kroky, kterými se ubírá další kariéra modelky Cary Delevingne. Ta ve spolupráci s americkou módní značkou DKNY pracuje na vlastní limitované kolekci čítající patnáct základních kousků.

Zajímavých spoluprací ovšem není nikdy dost, dveře talentovaným lidem otevřela také více než 100 let stará značka obuvi Superga, která se zrodila na počátku dvacátého století v Turíně.

Bude to právě dvaadvacetiletá modelka Suki Waterhouse, hvězda podzimní kampaně značky Burberry, která se bude podílet na návrzích nové kolekce barevných tenisek zdobených srdíčky. Suki tak sesadila ze stejné pozice zpěvačku Ritu Oru, na tenisky se zvýšenou platformou se můžeme těšit od října letošního roku.

Superga

Značka Superga ovšem přichystala další překvapení, a to v podobě několika kousků vytvořených na základě spojení myšlenek s další italskou značkou – Versus Versace.

Společně tak vznikla hravá obuv plná barev a potisků inspirovaných řeckou kulturou, klasický typ obuvi Superga 2750 byl vylepšen o prvky, které jsme viděli v kolekci Versus Versace podzim/zima 2014. Na výsledek se můžete těšit již od 29. června.

fs-vesus

Foto: Pinterest, WWD