Nastupující hvězda Ji Oh

Každý módní týden představí vždy novou nastupující hvězdu. New York otevře brány do módního nebe mladinké původem korejské návrhářce Ji Oh, která již devět let žije v New Yorku. Její životní cesta nejdříve vedla do Londýna, kde vystudovala na Central Saint Martins a poté v roce 2008 promovala na The New School for Design v New Yorku. Její móda je určena pro 20leté ženy, které jsou umělecky a kulturně orientované. Ji Oh pro své modely preferuje čisté linie, základní barvy černou a bílou a kvalitní materiály. Svou inspiraci hledá i v pánské módě, které dodává patřičnou ženskost. Nyní ji čeká ten největší krok, který může změnit celou její budoucnost.

Ji Oh

Giorgio Armani objevil další italský módní talent

Giorgio Armani je i ve svém pokročilém věku stále více a více aktivní. Možná to je i lék proti stárnutí. Nyní si pod svá křídla vzal další z italských značek Au Jour Le Jour, kterou bude prezentovat v rámci módního týdne v Miláně. I když dle názvu bychom spíše řekli, že se jedná o ryze francouzský brand, veškeré kolekce se vyrábějí jen a pouze v Itálii. Značku Au Jour Le Jour založili Mirko Fontana a Diego Marquez v roce 2010. Tato talentovaná dvojice sází především na italskou tradici, sofistikovanost a barevnost. Oba jsou ze spolupráce s takovou hvězdou, jakou Giorgio Armani je, nadšeni a především jsou vděčni za takovou příležitost. “Tato spolupráce a podpora nemohla přijít v lepším načasování. Právě nyní pracujeme s opravdovou vášní, díky které chceme vytvořit nové styly. Je pro nás velmi důležitá tato podpora, abychom jsme se mohli stát více nezávislými a viditelnými. Zároveň je to pro nás závazek, že nesmíme zklamat a být nejlepší”, dodávají Mirko a Diego. Tito dva návrháři jistě nejsou posledními, které chce Giorgio Armani podpořit. Ve vyhledávání skutečných italských módních talentů hodlá pokračovat i nadále. Vy si prozatím prohlédněte celou kolekci Au Jour Le Jour Pre-Fall 2014 v naší sekci Kompletní módní kolekce.

Jour Le Jour Pre-Fall 2014

Jour Le Jour Pre-Fall 2014

Eva Herzigová jde v Itálii ve stopách Heidi Klum

Eva Herzigová představila v Miláně Project Runway Italian, obdobu talentové modelingové show, kterou má v USA Heidi Klum. Třeba jednou česká modelka představí tuto show i u nás. Vždyť se říká, že máme nejkrásnější ženy světa, tak by možná taková show u nás našla pochopení a své fanoušky.

Eva Herzigová

Eva Herzigová

Sarah Jessica Parker má svou vlastní kolekci bot

Tato zpráva proběhla médii napříč celým světem již minulé týdny. Taková novinka byla jistě dlouho očekávaná. Tato herečka proslavila nejednoho obuvníka. Bylo tedy více než jisté, že se do jejich řad bude chtít rovněž zařadit. Její debutová kolekce není jen třpytivá a na vysokých podpatcích, jak bychom mohli očekávat, ale rozhodně v ní najdeme inspiraci kultovním seriálem Sex ve městě. A které se nám líbí nejvíce?

Sarah-Jessica-Parker-34-Vogue-27Jan14-pr_b_426x639

Foto: WWD; Profimedia.cz