Tato část magazínu zahájila svoji pouť heslem „Krása přichází ve všech tvarech a velikostech“. Výhodou je, že i když se nacházíte na italských stránkách, celý Vogue Curvy můžete číst v angličtině.

Před třemi roky podstránku odstartovalo video, ve kterém svůj inspirativní příběh vypráví půvabná modelka Crystal Renn. Během pěti minut se zpětně ohlíží a vzpomíná na začátek své modelingové kariéry. Vrací se do doby drastických diet, které u ní vedly k poruše příjmu potravy. Když ovšem přešla na klasické racionální stravování, jakoby se vrátila zpět do života. Kdo by taky ne…

Na výběr máte mnoho užitečných kategorií. V kategorii Nápady dne najdete především spoustu rad, jak se oblékat během celého roku či na různé společenské události. Zajisté oceníte nápady ohledně doplňků, které mohou pomoci při řešení problematické tělesné partie. Nechybí kategorie Jak na, Krása, Obchody nebo Osobní blogy, na kterých přibývají velice inspirativní příběhy mladých žen, které pochopily, že pokud chtějí prorazit ve světě módy, nemusí vždy oblékat velikost 36.

Projekt je to sice pěkný, ale když se nad tím více zamyslím, stále mi uchází jedna myšlenka. Proč by měl existovat samostatný webový magazín (podstránka), který se věnuje baculatějším postavám? Proč prostě nelze vytvořit jeden jediný, kde se budou všechny typy postav potkávat najednou? Na slabší jedince by to mohlo např. působit jako diskriminace. A to jsem vám ještě neřekla vůbec nic o Vogue Black, což je v podstatě skoro stejná pohádka, zaměřuje se ovšem pouze a konkrétně na ženy s černou pletí.

Vážně musíme ve svém životě neustále něco/někoho škatulkovat, abychom měli ve všem systém?

Foto: Vogue.it