Ve skutečnosti se tato herečka módní ikonou, kterou byla její postava v seriálu, vůbec necítí. “Není to identita, která ke mně patří. Jsem vděčná, když mi kdokoli řekne něco milého. A když mi řekne opak, beru to tak, že někdo o mně přemýšlí,” řekla Sarah časopisu People. “Není to cesta, jak o sobě přemýšlím a to je pravděpodobně to nejzdravější, co pro sebe dělám,” dodává úspěšná herečka, která si získala rovněž ocenění nejošklivější herečky, kterou kritici přirovnali ke koni.

O tom, že jsou to jen slova závisti, svědčí to, že se tato krásná herečka stala tváří titulní strany časopisu Vogue. Nicméně navzdory všemu Sarah nezastírá, že móda tvoří velkou část jejího života. “Miluji krásné věci, ráda se oblékám do krásných šatů. Cítím se požehnána, že mám takové možnosti oblékat šaty těch nejslavnějších módních návrhářů. Cítím, že móda zaujímá řádné místo v mém životě, “ říká nejen úspěšná herečka, ale i milující matka tří dětí.

Sarah Jessica Parker nemyslí jen sama na sebe a na poslední módní trendy. Zapojila se i do kampaně, která pomáhá lidem v New Yorku, které postihla bouře jménem Sandy a vzala jim vše, co celý život budovali. Kéž by bylo více takových módních ikon.

Foto: facebook.com