Hugo Boss

V butiku Hugo Boss najdete slevy 40% až do vyprodání zásob, a to na celou letní kolekci.

Jimmy Choo

Psaníčka, velké kabelky, peněženky, šátky baleríny, limitované edice včetně bot z hadí kůže můžete v butiku Jimmy Choo koupit až do 5. července s 30% a 50% slevou.

Gucci

Oblíbená italská značka prodává peněženky a kabelky s 30% slevou, boty a oblečení s 50% slevou. Datum konce slev není stanoveno.

Fendi

Dámské i pánské oblečení a boty najdete v obchodě Fendi levnější o 50 %, kabelky o 30 %.

Bottega Veneta

Až do konce července vyprodává italský brand oblečení, kabelky, peněženky a boty s 30% slevou.

Pařížská 13

Toužíte po kabelce od Ralph Lauren, Jimmy Choo nebo Marc Jacobs? Pařížská 13 na ně dává 30% slevu, stejně jako na boty Tod´s. Obuv od Jimmy Choo, Ralph Lauren a Sergio Rossi má slevu 40 %.

Prada

Do 7. 7. koupíte v Prada kožené zboží s 40% slevou, oblečení z letní kolekce za 50 % ceny.

Ermenegildo Zegna

Nyní je v butiku Ermenegildo Zegna pánské zboží s 30% slevou. Od začátku června se ovšem bude sleva postupně navyšovat. Na konci srpna by měla dosáhnout až 50 %. Do slev však nejdou brýle, pásky a tašky.

Pařížská 18

Značky Tom Ford, Armani, Etro, Sergio Rossi a mnoho dalších seženete v Pařížské 18 s 40% slevou na boty a 30% slevou na oblečení a tašky.

Pařížská 17

Do 31. 7. v Pařížské 17 vyprodávají značky Valentino, Armani či Blumarine. Na oblečení je sleva 30 %, na oblečení 40 %, na kabelky 30 %.

Salvatore Ferragamo

Taktéž do 31. 7. trvají slevy v butiku Salvatore Ferragamo. Tašky a boty se slevou 30 %, oblečení z aktuální kolekce je zlevněno o 40 %. Pro pánské zboží platí stejná čísla, do slev nejdou pouze tašky.

SIMPLE Concept Store

Vybrané zboží všech značek SIMPLE nabízí za 50 % ceny. Zároveň se však butik plní novou pre-fall kolekcí, kterou byste určitě na nákupech neměli opomenout.

Pařížská 22

Kabelka Michael Kors s 20% slevou? Tu najdete v Pařížské 22. 30% sleva platí na dámské oblečení od Pinko, Guess by Marciano a Patrizia Pepe. Pro pány je nachystané zboží značky Calvin Klein a Guess by Marciano taktéž se slevou 30 %.

Stefanel

Butik Stefanel vyprodává celou letní kolekci se slevou 30%.

Dolce & Gabbana

Letní kolekci od Dolce & Gabbana koupíte v jejich butiku zatím s 30% slevou, na srpen jsou plánovány slevy 50%.

Dušní 3

Od 1.7. – oblečení z kolekce jaro/léto, kabelky a vybrané šperky – sleva 30%.

 

*pokud není uvedeno datum konce slev, butiky vyprodávají zboží do vyprodání zásob