Opravdu nečekanou obálkou se pyšní magazín Flaunt. Ten si jako svoji srpnovou tvář vybral zpěvačku s nádherným hlasem Beyoncé Knowles, kterou oblékl od hlavy až k patě do třpytu, a to doslova. Beyoncé zapózovala v celé své kráse, jako by se právě vykoupala v bazénu napuštěném flitry.

Z obálky britského Vogue se na nás usmívá Freja Beha Erichsen, které jistě budeme alespoň na chvíli závidět její krásně bílé zuby, v čínské verzi tohoto časopisu pro změnu zabodovala úspěšná návrhářka a maminka Victorie Beckham, která oblékla korzetový top Nina Ricci. Její kočičí pohled, vlasy stažené do culíku a snědá pleť nádherně kontrastuje se světle modrou obálkou s bílými nápisy.

Japonsko se zahalilo do bílé, v tomto provedení je totiž jak celá obálka, tak dokonce i její tvář – Sasha Pivovarova, oblékli jí překrásnou róbu Dior. Teen Vogue zdobí pihatá, sympatická Emma Watson.

V americké verzi Elle vsadily na jistotu – překrásnou blonďatou herečku Amandu Seyfried, v Rusku se nebáli obálku zahltit posledními pruhovanými a kostičkovými kousky značky Miu Miu, které oblékly Olga Butkiewicz a Malgosia Baclawska.

Romanticky laděné australské vydání Marie Claire zdobí Scarlett Johansson, ovšem přehlédnout byste neměli ani obálku magazínu Tatler. Roli princezny oblečené do kousků značky Chanel si na malou chvíli vyzkoušela herečka Cleménce Poessy, kterou můžete znát například z filmů Heartless, Svatební dort nebo Richard II.

Foto: Pinterest.com; Facebook.com