Hollywoodská filmová hvězda a manželka Brada Pitta Angelina Jolie byla povýšena do šlechtického stavu. Britská královna Alžběta II. herečku a zvláštní vyslankyni Spojených národů ocenila za její práci v boji proti sexuálnímu násilí ve válečných zónách. Královna udělila herečce titul čestná dáma, což je ekvivalent titulu čestný rytíř, jímž jsou oceňováni muži. Z důvodu, že Angelina Jolie není britskou občankou, nebude smět používat titul “dame” před svým jménem, což této herečce jistě nevadí. Pocta, která ji byla udělena je v jejím případě jistě mnohem zásadnější. I když fotografie ukazují pouze Angelinu a britskou královnu, zdroje uvádějí, že po slavnostním ocenění byl královně představen i Brad Pitt společně s dětmi.

Britská královna a Angelina Jolie

Britská královna a Angelina Jolie

Nejlépe placená modelka světa Gisele Bündchen ukázala na svém instagramu, jak skvěle si užívala práci na nové reklamní kampani pro nový parfém Chanel No.5, jehož je tváří. Kampaň, na kterou se můžeme těšit již tento týden, nafotil Baz Luhrmann.

Gisele Bundchen

Gisele Bundchen

Na sociálních sítích během jediného dne se roztrhl pytel s fotografiemi šťastné Victorie Beckham líbající svého manžela, který minulý týden představil novou Scotch whisky – Haig Club, na jejíž chuti se David osobně podílel. K první ochutnávce pozvali manželé Beckhamovi přísného kuchaře Gordona Ramsayho s manželkou a dnes již legendárního obuvníka Jimmyho Choo.

Jimmy Choo a David Beckham

Jimmy Choo a David Beckham

Na svém instagramu je hvězdička Kim Kardashian velmi aktivní. Minulý týden se pochlubila dvěma panenkami, se kterými si její malá dcera North West nejraději hraje. Nepřipomínají vám někoho?

North plays with dolls of parents; Kim wears North's name on hands

Jako ikona britské punkové módy, vroucí aktivistka a návrhářka odhalila Vivienne Westwood barvitý příběh svého života v biografickém zpracování. Kniha, kterou napsal Ian Kelly, konečně dorazila na pulty knihkupectví. Prodeji musela předcházet slavnostní autogramiáda a setkání významných celebrit. Na křtu knihy nechyběl její autor Ian Kelly či modelka Jerry Hall.

Vivienne Westwood a Jerry Hall

Vivienne Westwood a Jerry Hall

Facebook známé stylistky Rachel Zoe odhalil fotografii skutečného ráje nebo ten váš vypadá v těch nejtajnějších snech jinak?

Rachel ZOe

Foto: Profimedia.cz; Instagram.com; Facebook.com