Americký Vogue pro tentokrát vsadil na krásný obličej, postavu a především blonďatou hřívu supermodelky Kate Upton. Pro letně laděnou obálku byly Kate vybrány sportovně střižené barevné plavky doplněné o páskové střevíčky na vysokém podpatku. To v Británii oslavují neokoukatelnou Kate Moss, která by nejen díky svým kočičím očím mohla směle konkurovat krasavicím doby Brigitte Bardot. Pro červnovou obálku ji nafotil Patrick Demarchelier.

U časopisu Vogue ještě chvíli zůstaneme a přemístíme se do Asie. Heidi Slimane měl na starost vyfotit modelku Karlie Kloss na japonskou obálku a v Číně zase na měsíc vládne mladinká Cara Delevigne.

Vůbec poprvé se na obálce amerického módního magazínu objevila herečka Kerry Washington. V Británii své potetované ruce předvedla americká zpěvačka a rebelka Miley Cyrus.

Květnová hrdinka amerického Vogue Carey Mulligan, představitelka jedné z hlavních postav filmu Velký Gatsby, se nyní objevuje v časopise Harper´s Bazaar. Stylisté pro ni zvolili romantický růžový kabátek s květinami, který si jistě pamatujete z jarní kolekce Prada 2013.

A nesmíme zapomenout ani na české tváře. Mexickou obálku časopisu Marie Claire, laděnou především do metalických barev, zdobí úspěšná Petra Němcová. V Numéro Tokyo si zase vybrali Karolínu Kurkovou, která si nově vyzkoušela platinově blonďaté mikádo. Tak která vás oslovila nejvíce?

Foto: Facebook.com