Prvním z nich je černo-červená obálka ruského Vogue, na které se usídlila Lara Stone, osmadvacetiletá holandská modelka, kterou zdobí pověstná mezera mezi předními zuby.

Holandský Vogue zdobí Agnes Nabuurs, kterou si mnozí pamatují z přehlídek Marc Jacobs, Dolce & Gabbana a Louis Vuitton. Její objemné čokoládové vlasy jsou ideálním pozadím v popředí růžového jména časopisu.

Jednou z nejkrásnějších obálek má na svědomí britský Vogue, který zkrášlila zpěvačka a pečlivá maminka Gwen Stefani oblečena od hlavy k patě do značky Saint Laurent. V Británii ještě chvíli zůstaneme, a koukneme se na časopis Elle. Ten si vybral za svoji lednovou múzu drobounkou Australanku Kylie Minogue, která oblékla nádherné šaty z dílny Christopher Kane. Americká verze Elle zase šáhla po osvědčené krásce jménem Jessica Biel, jež zazářila v černých šatech Dior.

Japonský zlato-fialový Vogue zdobí pro změnu Joan Smalls, modelka z Puerto Rica, která zazářila v kampaních Givenchy, Roberto Cavalli, Chanel či Stella McCartney. Mnohým se zalíbí lednový australský Harper´s Bazaar, který se oblékl do červené barvy s herečkou Kate Bosworth na obálce. Anglická verze tohoto magazínu mne samotnou velice nadchla. Je jednoduchá, decentní a elegantní. Tvář jí propůjčila herečka Sienna Miller oblečená do plisovaných šatů Chloe.

Nahlédněte do fotogalerie a schválně, která z lednových obálek je vaším favoritem?

 

Foto: fashion.telegraph.co.uk