Modely, kabelky a brýle této dnes již velice uznávané módní návrhářky můžeme zakoupit v buticích Simple a DUSNI3, ale pro ty, co se do Prahy nedostanou nebo zde neseženou právě ten daný model, který viděli na přehlídkovém mole, mají jedinečnou možnost si je objednat on-line.

My neváhali a její e-shop hlouběji prozkoumali a hned několika kouskům zcela propadli. Bohužel musíme konstatovat, že ceny jsou značně vysoké a pokora Victorii tak trochu chybí. Její kousky jsou sice nadčasové, stylové a krásné, ale přeci jen svou značku buduje relativně krátce na to, aby ceny dosahovaly již vrcholů osmitisícové hory.

Pokud ale toužíte jíst několik měsíců jen mrkev a pít vodu, pak rozhodně neváhejte a podlehněte Victoriiným kabelkám, které svou jednoduchostí a praktičností přežijí i další století. Její šaty jsou velice ženské, stylové a musí slušet snad každé z vás.

A pokud jde o zasílání do České republiky, tak na nás Victoria rozhodně nezapomněla a na rozdíl od populárního net-a-porter.com, věci zasílá i k nám. A tak si užijte velikonoční nakupování kdekoli a kdykoli.