Babyboom pokračuje i nadále. Hned dvě modelky oznámily tuto šťastnou novinu. Tou první je americká modelka a herečka Blake Lively. Dva roky po svatbě čeká herecký pár Ryan Reynolds a Blake Lively první přírůstek do rodiny. Herečka to potvrdila snímkem, který pořídil její bratr.

Blake Lively s manželem

Blake Lively s manželem

V pořadí druhou modelkou, která světu tento týden oznámila šťastnou novinu je Coco Rocha. Spolu s manželem se rozhodli pro moderní cestu, jak těhotenství světu oznámit a to prostřednictvím instagramu. Svého prvního potomka počali manželé čtyři roky po svatbě a narodit se má dle všeho na jaře příštího roku. Oběma párům samozřejmě gratulujeme.

Coca Rocha

Coca Rocha

I další světová módní značka mění svého kreativního ředitele. Po zprávě z minulého týdne, že značku Nina Ricci opouští její designér Peter Copping, následuje tento týden hned další, která prázdné místo zaplňuje francouzským návrhářem Guillaume Henry. Ten v tuto chvíli stále ještě stojí v popředí značky Carven, kde zůstane až do konce listopadu. Peter Copping mezitím potvrdil, že se přesouvá za oceán, kde bude pracovat pro Oscara de la Rentu. Guillaume prožil pět úspěšných let u značky Carven, kterou značně pozdvihl. Jeho umělecké vize, intuici, inteligenci, charisma a zvědavost ocenil majitel značky Nina Ricci Ralph Toledano, když v rozhovoru pro WWD uvedl, že se na spolupráci s tímto návrhářem už velmi těší. Guillaume přebírá otěže Nina Ricci oficiálně 5. ledna 2015.

Guillaume Henry

Guillaume Henry

Tommy Hilfiger na svých webových stránkách spolupracuje s předními módními editory na výběru kousků, které doporučuje svým zákazníkům. Pokud si tedy nevíte rady a chcete si nechat poradit, který kousek by měl skončit ve vašem košíku, pak rozhodně dejte na rady předních odborníků, a nebo vyčkejte a nechte si aktuálně poradit i od modelky a televizní moderátorky Alexy Chung, která souhlasila s touto spoluprací. “Alexa je skvělá, chytrá, zábavná a má mimořádný smysl pro styl”, řekl o Alexe sám Tommy Hilfiger portálu WWD. “Alexa bude přesně umět zákaznicím poradit, vyselektovat dané kousky, které poskládá do originálního a osobitého outfitu”, dodává Tommy. Jeho slova můžete sami posoudit na tommy.com/alexachung.

Alexa Chung

Alexa Chung

Foto: Profimedia.cz