Ve dnech 28. – 29. března se v Brně bude konat již desátý Factory Fashion Market, akce, která je velkou příležitostí pro možnost prezentace začínajících i zaběhlých designérů z Česka a Slovenska. Ti potěší všechny hladové zájemce po inspirativní módě, špercích i módních doplňcích.

Nápad na pořádání módního trhu, který by podporoval malé designové značky, lokální nákupy a tradiční způsob prodeje přímo od výrobce k zákazníkovi, vznikl v hlavách majitelů brněnské indie značky Lovemusic Kateřiny Pletichové a Zbyňka Hanka. Postupně se podařilo vytvořit kultovní akci, na kterou navázali další Nové trhy pořádané v Brně i v Praze – Holešovice Fashion Market, Open Space Market a Boutique Market.

Vizuál letošního jarního dílu této události v podobě opulentního látkového dortu si vzala na starost výtvarnice Barbora Hermanová.

ffm 10 nahled

Factory Fashion Market proběhne v sále a přilehlých prostorách BuranTeatr Sokolského stadionu v Brně na Kounicově ulici, těšit se můžete na přibližně 60 designérů a také na bohatý kulturní program (hudbu, módní přehlídky) a nabídku zajímavých delikates, vstupné je samozřejmě zdarma.

Foto: PR firmy