Velikonoce často plánujeme na poslední chvíli, některé ženy utíkají před pořádnou „náloží“, jiné vyhledávají speciální program, jak velikonoční víkend plnohodnotně prožít. Především však pánové zbožňují tyto oslavy, legálně mohou svým partnerkám „nařezat“ a ještě se u toho veselit.

Honosné oslavy

Hrady i zámky začínají pomalu ale jistě otevírat své brány a tak není od věci najít si ve vašem okolí ten, který pořádá i Velikonoční oslavy. Uvidíte, že dobová sláva, kostýmy i speciální program obohatí kulturně i společensky vaši dušičku.

Velikonoční jarmark v ZOO

Příchod jara můžete oslavit například v zoologické zahradě města Olomouc, kde je již po několikáté připraven Velikonoční jarmark, který své návštěvníky láká pestrým programem. Můžete se těšit na komentovaná krmení mláďátek, ukázku tradičních řemesel i bohatý jarmark. Uvidíte, že vám v olomoucké ZOO bude na Velikonoce příjemně.

Den země

Moravská metropole vám nabídne ekologickou akci pořádanou v parku pod hradem Špilberk, kde vás čeká pestrý program i spousta soutěží spjatých s ochranou životního prostředí. Mimo jiné se zde můžete zbavit i svého elektroodpadu, který vám doma leží ladem a skladem.

velikonoce1

Mezinárodní den památek

Nesmíme zapomenout ani na všeobecně kulturní akci, která se uskuteční na zámku Kratochvíle. České Budějovice tak přináší GRAND prohlídku tohoto zámku za cenu klasické vstupenky a rovněž mimořádnou prohlídku zahrady. Na Velikonoční pondělí zde bude pro děti připravena soutěž – Velikonoční hledání vajíček.

Pražské hravé Velikonoce

Muzeum hlavního města Prahy vám rovněž nabízí prožít příjemné velikonoční dny. Zdobení kraslic voskem, polepováním slámou, pletení pomlázek a odnesení vlastnoručních výrobků vás potěší v sobotu 19. 4. 2014. Těšte se i na doprovodný program.

Naplánujte si Velikonoce včas, rozvrhněte si program na celý víkend a užijte si je tentokrát skutečně tak, jak si sami přejete. Velikonoce jsou dny oslav i radosti, nenechte si je zkazit a bavte se dámy stejně jako vaši partneři.

Foto: Profimedia.cz; Pinterest.com