Designové výrobky, obrazy, plastiky, videa i fotografie přímé pornografie, dráždivá i intimní díla mladých umělců, jako například Jany Trávníčkové, Anny Marešové či Petra Vrány, jsou ke zhlédnutí v administrativní budově Microna v Praze, až do 21.1.2014.

Lechtivá výstava spadá pod projekty organizátorů, po domluvě s Pražskou správou nemovitostí, na podporu umělců v České republice a pro zlepšení trhu s uměním. Nenechejte se dvakrát pobízet a zajděte se podívat na trošku jinou, odvážnou, avšak upřímnou výstavu, která nabízí díla ze života každého z nás. Nejedná se pouze o vyjádření sexuality, ale rovněž o emocionální stránku, která je s pikantními okamžiky velice úzce spojena.

Uvolněte svou fantazii, nechejte se zatáhnout do představ samotných autorů a vnímejte všechny prvky, které na vás budou doslova křičet. Autorka A. Kupčíková vás osloví svými obrazy, které skládá z ochlupení dobrovolných dárců. I vy můžete autorce přispět „kouskem“ k dalšímu dílu. Zatímco B. Maštrlová vytvořila plastiku nového orgánu, kde zobrazuje spojení srdce a vagíny, L. Houdek přichystal pro návštěvníky výstavu kalhotek.

Mnohé jistě potěší i skutečnost, že výstava je bez vstupného, navštívit ji tedy může opravdu každý. Využijte posledních volných dní, nebo zahajte rok kulturním zážitkem. Výstava je pro veřejnost otevřena každý den od 14 do 18 hodin.

Autor: Jana Čechová