Hugh není však jen úžasným hercem, ale rovněž úspěšným producentem, režisérem, spisovatelem a v neposlední řadě i talentovaným zpěvákem a klavíristou. A právě zpěv bude to, čím nás hodlá konkrétně 26. července uchvátit. Kongresové centrum v Praze je jednou ze zastávek Hugha a jeho doprovodu v podobě Coppera Bottom Bandu na evropském turné k novému albu Didn´t It Rain, které si budete moci zakoupit od 13. května.

Jedná se již o druhé album tohoto herce. Své první s názvem Let Them Talk vydal v dubnu roku 2011, v době kdy mu bylo “již” 52 let a potvrzuje to, že kariéru i sny si můžete plnit v každém věku. Jeho první album se neslo ryze v tempu neworleanského blues. Druhé album se vydává proti proudu do amerického hudebního vnitrozemí.

“Rozhodl jsem se ještě hlouběji ponořit do obrovské americké hudební nabídky a najít to, co mě okouzlilo už jako kluka. A čím víc jsem toho objevil a poslouchal, tím víc jsem byl uhranut těmi songy, ale i lidmi, se kterými jsem měl občas dokonce to štěstí si zahrát”, dodal k dokončenému albu sám Hugh Laurie.

Vstupenky na koncert si můžete již nyní zakoupit v předprodeji v síti Ticket Art.

Hugh Laurie 02

Foto: Archiv firem