Veronika Šimáčková

Veronika Šimáčková je vášnivou běžkyní a díky lásce k tomuto sportu založila blog Jeden měsíc běžce. Trénuje, přijímá nové výzvy, zdolává stanovené cíle a motivuje ostatní, aby se k ní přidali. Tak se připojte a udělejte si také z běhání svou neřest.

Running2

Soňa a Michal jsou dva zkušení běžci, kteří se jednou potkali na půlmaratonu a od té doby tvoří silné běžecké duo, o běhu a všem kolem něj píšou i na vlastní blog, na němž najdete všemožné rady a doporučení, které vám pomohou sportovat lépe a s radostí.

Zaběhni to

Co začít trénovat a zaběhnout maraton pod tři a půl hodiny? Podobnou větou začal Danův blog Zaběhni to spojený s pravidelným trénováním, závoděním a posouváním limitů. Pokud chcete začít i vy, posbíráte tady spoustu motivace pro vlastní výkony a uvidíte, že to jde, když se chce.

Jiří Homoláč

Špičkový vytrvalec, který má za sebou nespočet zdolaných kilometrů, závodů a úspěchů, se jmenuje Jiří Homoláč. Patří k nejlepším českým běžcům, takže pokud chcete sledovat člověka, který během skutečně žije, není nic jednoduššího než kliknout na jeho profil.

Irunmom

A nakonec nakoukneme do zahraničí na profil Reky Turoczi, přezdívané jako Irunmom. Tahle sympatická a krásná Maďarka je vášnivou běžkyní, na svém Instagramu ukazuje, že sport jde skloubit s každodenním životem, prací i péčí o tři děti. A ještě v něm navíc dosahovat úspěchů!